ápr
17

Az Appril Project egy 11 fiatalból álló banda, aminek tagjai mind-mind hihetetlen tánctudással rendelkeznek. Kérdés az, hogy ha esetleg ők nyerik meg a Csillag Születik 2011-es szériáját, hogy fogják elosztani a főnyereményt, tizenegy részre vágják az autót? :D

Itt elérhető az Appril Project rajongói oldala!

ápr
17

Az Abovo Crew 5 tagú breakdance együttes produkciója a Csillag Születik idei utolsó válogatásán. Részletesebb információkat az Abovo Crew rajongói oldalán találhattok!

ápr
9

Elérkeztünk a Csillag Születik 2011 második adásához is, amelyben újabb tehetségeket fedez fel a zsűri! Ha szeretnétek újra megnézni a Csillag Születik legtehetségesebb versenyzőinek produkcióit, azt megtehetitek itt blogunkban, vagy a Csillag Születik rajongói honlapján!

Kellemes TV-zést! :)

ápr
6

Az Everdance az első Csillag Születik válogatás talán legsikeresebb tánccsoportja. 10 tagból áll, és nagyon vegyes stílusban mutatják meg tánctudásukat, ami szerintem nem csak nekem, de másoknak is nagyon tetszik. Véleményem szerint az Everdance egy igen sokoldalú banda, és a sokoldalúság a Csillag Születikben akár a döntőig is elvihet bárkit.

ápr
3

Íme a Csillag Születik 2011 első válogatásának szerintem eddigi legtehetségesebb énekese, Timi Chen produkciója!

A videót persze Timi Chen adatlapján is megtekintheted leírással :)