jan
19

Még az X-Faktor egyik élő adásában jelentette be Ördög Nóra, hogy tavasszal indul a Csillag Születik 3. szériája. A válogatások már most megkezdődtek, az RTL Klub stábja dönti el ki méltó arra, hogy továbbjusson az első körből. Pontos információval nem szolgálhatunk, de állitólag rengeteg kreativ produkcióval álltak elő a versenyzők, szóval érdemes lesz figyelemmel követni majd a Csillag Születiket :)

JELENTKEZÉS

Még van lehetőség a jelentkezésre, akár telefonon, akár az RTL Klub hivatalos honlapján. A Csillag Születik jelentkezés telefonszáma: 06-30/555-5571.

Ha szeretnétek figyelemmel követni a Csillag Születik 2011-es adásainak ÖSSZES produkcióját, és a legfrissebb hirekről is tudni akartok, akkor csatlakozzatok Facebookos rajongói oldalunkhoz az alábbi linken:
Csillag Születik 2011 Facebook

A Csillag Születik 2011-es produkciói ezen a Blogon is közzé lesznek téve, szóval tartsatok velünk ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillag-szuletik.blog.hu/api/trackback/id/tr492598450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása